• Lorem ipsum

Vibrator

Vibrator

Een vibrator is een seksspeeltje met vibratie en te gebruiken ter stimulatie van de clitoris, vagina en anus. Ga je een vibrator kopen? Bekijk dan eens ons grote assortiment! Van een strakke luxe vibrator tot een grappige roze vibrator in de vorm van een konijntje, bij Lovedokter vind je het allemaal!

Het design van een viberator

Een vibrator heeft vaak een wat strakker design en is dus vaak gemaakt van glad, glimmend materiaal. Er zijn natuurlijk uitzonderingen! Ben je op zoek naar een vibo die op een realistische penis lijkt, ook daar bieden wel vele opties in. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Vibrator Nature afdeling. Ook bieden we ondenkbaar veel kleuren, een roze vibrator is bijvoorbeeld erg populair. Ben je op zoek naar een luxe vibrator? Bekijk dan eens de LELO of Le Wand.

Ga je een vibrator kopen? Bij het kiezen van een viberator is het ook belangrijk om te bedenken waar je deze wil gebruiken. Ga je de vibo gebruiken onder de douche? Zorg dan dat je een waterdichte vibrator aanschaft.

Een vibrator gebruiken

Wil je een vibrator gebruiken, maar ben je nog onervaren ,dan is het natuurlijk belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren. Daarvoor zit je bij Lovedokter ook goed! Op onze blogpagina lees je diverse artikelen over seksspeeltjes waaronder de vibo en waar je op moet letten bij een vibo kopen. Wat in ieder geval belangrijk is om te weten is hoe je de viberator schoon houdt nadat jij of jullie de vibrator gebruiken. Je begrijpt natuurlijk dat het belangrijk is om een vibrator hygiënisch te houden en dat doe je het beste met een toy cleaner en wat lauwwarm water. Ga je een vibo kopen? Zorg dan dat je de cleaner er direct bij aanschaft. Zo zorg je ervoor dat je de vibo vanaf het begin goed onderhoudt. Maak de vibrator altijd direct na gebruik schoon. Zo ligt ‘ie ook op een onverwachts moment altijd gereed wanneer je ‘m nodig hebt!

Een vibrator kopen bij Lovedokter

Ben je op zoek naar een nieuw speeltje en wil je een vibrator kopen? Laat je dan vooral adviseren! Bij Lovedokter geven we je vooraf al zoveel mogelijk informatie op de productpagina van elke vibo, maar we begrijpen helemaal dat je door het enorme assortiment niet meer weet waar je het zoeken moet. We staan voor een persoonlijke service, dus neem vooral even contact met ons op als je vragen hebt over een viberator. Dan gaan we de zoektocht samen aan en gaan we bekijken welke vibrator het beste bij jou past. Het avontuur naar de juiste vibo gaan we maar al te graag aan met jou!