• Lorem ipsum

Dildo

Dildo

De dildo is een van de meest bekende en tevens het oudste seksspeeltjes ter wereld en heeft over het algemeen de vorm van een echte penis. Zowel een man als een vrouw kunnen een dildo gebruiken. Laat de creatieve geest in jezelf gaan en experimenteer er op los!

 

De beste dildo

Welke dildo het beste bij jou past is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Alleen al als je ons assortiment vergelijkt in kleur kun je alle kanten uit. Ga je voor een roze dildo of toch voor een zwarte dildo? Of ga je liever voor een realistische variant? Dan bieden we in alle huidkleurtypes verschillende opties. Ook in lengte, dikte en structuur bieden we je elke dildo die je maar kunt bedenken. Wil je de dildo gebruiken onder de douche? Zorg dan dat je een waterproof dildo bestelt. Ben je hier niet zeker van? Vraag het dan even na bij ons! Ga je een dildo kopen en hou je wel van een beetje extra? Bekijk dan de Dual Density Spuitende Dildo eens. Deze zorgt voor een realistisch en ultiem genot! Je kunt deze vullen met Cum Load en spoelt de dildo na gebruik gemakkelijk uit met een toy cleaner en lauwwarm water.

 

Een dildo gebruiken

Ga je voor het eerst een dildo gebruiken, dan is het natuurlijk belangrijk om je van tevoren een beetje in te lezen. Ook hiervoor ben je bij Lovedokter aan het juiste adres. We hebben verschillende blogartikelen online staan over het gebruik van seksspeeltjes en accessoires. Wat in ieder geval belangrijk is om te weten: Een dildo trilt niet, in tegenstelling tot een vibrator en lijkt qua structuur meestal op een echte penis. Je gaat een dildo gebruiken en dan is het belangrijk dat je deze natuurlijk hygiënisch en schoon houdt. Zorg er daarom voor dat je een goede toy cleaner in huis hebt en de dildo na gebruik goed schoonmaakt. Zo ligt ‘ie ook op een onverwachts moment altijd gereed wanneer je ‘m nodig hebt!

 

Een dildo kopen bij Lovedokter

Ben je op zoek naar een nieuw speeltje en wil je een dildo kopen? Laat je dan goed adviseren! Bij Lovedokter geven we je vooraf al zoveel mogelijk informatie op de productpagina, maar we houden ook  van een persoonlijke service. Dus mocht je toch nog andere vragen hebben, dan kun je ook gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Dan gaan we de zoektocht samen aan en gaan we bekijken welke dildo het beste bij jou past. Het avontuur naar de juiste match gaan we maar al te graag aan met jou!