• Lorem ipsum

Of je nu gelijk wilt betalen of liever achteraf betaalt. Alle bekende betaalmogelijkheden biedt Lovedokter aan. Selecteer eenvoudig jouw gewenste betaalmethode tijdens het afrekenproces.

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal of PayPal. Bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden. 

1. iDEAL
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via iDEAL. Na je bestelling log je automatisch in op de site of app van je bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden gebruik van ideal is gratis.

2. PayPal
Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op de rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien,gebruik van paypal is gratis.

3. Mister Cash/Bancontact (Belgische klanten)
Dit is een zeer prettige betaalmethode voor Belgische klanten, hierdoor wordt een betaling direct teruggekoppeld aan ons systeem waardoor uw bestelling al de volgende dag bij u in België geleverd kan worden.gebruik van mister cash  is gratis.

7. Creditcard
Met een creditcard schiet de uitgever van de kaart het bedrag voor en ontvangt u aan het einde van de maand een overzicht van de gemaakte betalingen. Het is eigenlijk ook een soort van achteraf betaling. Wereldwijd wordt deze betaalmethode gebruikt. De creditcardmaatschappij brengt wel vaak kosten in rekening houdt hier rekening mee. U kunt bij ons met creditcard betalen als u beschikt over een Mastercard  kaart.gebruik van creditcard is gratis.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor www.lovedokter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.